U bent hier

De Groot Verkeersopleidingen is een autoriteit op het gebied van rijles geven. Decennia lang verzorgen wij kwalitatief goede, leerzame en leuke rijlessen in een ontspannen sfeer. Honderden kandidaten in de regio van Barneveld, Nijkerk, Apeldoorn, Amersfoort, Ede/Wageningen en Sittard zijn zeer tevreden geslaagd voor allerlei verschillende rijbewijzen.

Of het nu gaat om autorijles, motor rijles, bromfiets- of brommobiel rijles of aanhangwagen rijles, het hele team van rijschool de Groot , heeft zich al vaak bewezen betrouwbaar, eerlijk, open en professioneel te zijn!

Vanuit een basis programma die elke cursist doorloopt, wordt uiteindelijk maatwerk geleverd, zodat iedereen alleen lest wat die persoonlijk nodig heeft, niet meer of minder.

Elke instructeur is WRM en/of KNMV gekwalificeerd en beschikt over veel meer kwaliteiten dan alleen de benodigde basis vak- en mensenkennis. Jarenlange ervaring en expertise om zowel beginnende als gevorderden kandidaten de juiste instructies te geven, hebben er voor gezorgd dat de inhoud van elke opleiding van hoge niveau is.

Ons doel is dat elke kandidaat in een leuke, vriendelijke en informele sfeer professioneel rijles krijgt en op een geslaagde rij opleiding terug kijkt. Ons gemotiveerde team op kantoor en de rij instructeurs doen al het mogelijke om dat te bereiken! We zien er naar uit om kennis met je te maken!

 Bij deze wensen we je alvast veel succes met het volgen van de rij opleiding die je kiest  en natuurlijk met het slagen voor je CBR examen!