U bent hier

Het is nog ver vooruit, maar al wel handig om op tijd in je agenda te noteren, zaterdag 16/09 is onze jaarlijkse motor toertocht die je meeneemt over de mooiste weggetjes en bochten van Nederland. Meer informatie hierover en opgeven hiervoor, gaat nog volgen.

 

  • Motor rijden doe je niet alleen maar samen!

Motorrijders zijn gezellige, sociale en humoristische mensen die van het leven genieten. Ze genieten van de vrijheid die het motor rijden biedt, genieten van hun motor, genieten van mooie bochtige routes op dijken en kleine wegen, ze genieten op een heerlijke terras en genieten van andere mensen om zich heen.

Nu merken we soms dat kandidaten die hun rijbewijs gehaald hebben, niet in hun eigen omgeving en netwerk mensen hebben, die dezelfde passie delen van het motor rijden. En daardoor wel eens alleen een rondje gaan rijden. Als rijschool willen we  graag mensen aan elkaar verbinden om dit te veranderen.

Ben jij diegene zonder motorvrienden? Of ben jij juist diegene die het leuk vindt om die alleen rijdende motor rijder, in jouw netwerk te betrekken?

Of heb je altijd al gedroomd om een eigen motorclub te starten? Geef dit dan door, dan kunnen we dit samen gaan realiseren en ontwikkelen!!

Laat het  weten op peter@degrootverkeersopleidingen.nl, of kom langs op de open dag!

We zien en spreken je weer snel!

Met vriendelijke groet,

Team de Groot Verkeersopleidingen/Motorrijbewijs4daagse