U bent hier

De Groot Verkeersopleidingen (Motorrijbewijs4daagse) is de motorrijschool op de Veluwe voor jou in Apeldoorn om motorrijles te volgen. De motorrijlessen worden gegeven op wekelijkse basis of in een spoedopleiding waarvan 4 dagen een dagcursus is die veel wordt gedaan. Het AVB (motor voertuigbeheersing) motorrijexamen wat je wilt halen wordt afgenomen bij het CBR locatie Barneveld, wat ook het eigen oefenterrein van onze rijschool is. Kandidaten slagen hier snel en goedkoop.

Tijdens je AVD motorrijlessen (motor verkeersdeelneming) volgt je KNMV/KGI motorrijinstructeur altijd op de motor. Dit geeft een vertrouwd gevoel en je maakt jou tot een goede motor rijder.

Als je ook geslaagd bent voor je motortheorie-examen bij het CBR in Leusden, Arnhem, Deventer of Apeldoorn, Utrecht , Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, kun je bij onze rijschool de Groot en de Motorrijbewijs4daagse vanuit Apeldoorn je AVD examen aanvragen. Zo ben je heel snel in het bezit van je motorrijbewijs. Zoek niet verder naar een autorijschool of motorrijschool in Apeldoorn om rijles te nemen; bij ons ben je aan het juiste adres en in vertrouwde handen tussen alle ander rijscholen.

Je kunt je A1, A2 of A rijbewijs halen, afhankelijk van je leeftijd. De rijschool staat ook op de Motorbeurs in Utrecht waar je voor informatie terecht kunt.